Skip to main content

Over Verstappen VGM Advies

Missie Verstappen VGM Advies

De missie van Verstappen VGM Advies is organisaties ontzorgen op de gebieden veiligheid, gezondheid en milieu, zodat zij structureel kunnen blijven voldoen aan wet- en regelgeving. VGM-advies en ondersteuning is in iedere organisatie relevant, maar juist in sectoren waar veel voorschriften gelden en de risico’s structureel en hoog zijn, komen wij tot ons recht, zoals bijvoorbeeld in de maakindustrie en logistiek.

Wie is Michiel Verstappen?

Verstappen VGM Advies is in 2017 opgericht door Michiel Verstappen. Na jarenlang diverse functies binnen het VGM-spectrum te hebben vervuld in loondienst, werd het tijd om zijn eigen pad uit te stippelen. Daarom heeft hij zich verder ontwikkeld en gespecialiseerd binnen zijn vakgebied. De ‘best practices’ en kennis die hij nu als interim QHSE/KAM-manager opdoet, kunnen vaak ook binnen andere bedrijven worden toegepast, dit is de toegevoegde waarde van zijn externe rol.

Michiel is pragmatisch, analytisch en benut zijn sociale vaardigheden om duurzame relaties met klanten op te bouwen.

“Als externe QHSE/KAM-manager werk ik zelfstandig en leg snel connecties met mensen binnen en buiten de organisatie. Tegelijkertijd begeef ik me regelmatig op de werkvloer, waardoor ik ook gewoon onderdeel van het team ben.”

Achtergrond Michiel Verstappen

Michiel rondde de studie Chemische Technologie af in 1996, maar heeft sindsdien niet stilgezeten wat professionele ontwikkeling betreft. In 2017 rondde hij de opleidingen Middelbare Veiligheidskunde (MVK) en ‘Modellering van verspreiding luchtverontreiniging’ af en volgde daarnaast modules van de (post-HBO) opleiding Arbeidshygiëne en cursussen op het gebied van explosieveiligheid (ATEX).
Naast opleidingen heeft Michiel ruime ervaring opgedaan bij toonaangevende bedrijven binnen de disciplines veiligheid, Gezondheid en milieu. Als projectleider, proces- en BHV-coördinator, milieu-inspecteur, adviseur luchtkwaliteit en Arbo-adviseur. Dit maakt dat Michiel gemakkelijk schakelt tussen diverse rollen en snel de verbinding legt tussen diverse VGM-thema’s.

Bekijk het complete CV van Michiel Verstappen.

Samenwerking binnen de spectra veiligheid, gezondheid en milieu

Samenwerking is een van de kernwaarden van Verstappen VGM Advies. We werken samen met opdrachtgevers, maar ook met externe partners om een gezamenlijk doel te dienen, namelijk het compleet ontzorgen van organisaties, door hen te ondersteunen op VGM-gebied.

Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op met Verstappen VGM Advies

Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen of vrijblijvend kennismaken?